Alerta sanitària

Troben el cos sense vida d'una persona en un pis de Sitges i s'activa el protocol del coronavirus

La Policia Local ha localitzat aquesta tarda una persona morta al seu domicili a Sitges

A Sitges, les persones que han donat positiu a la prova són 7

Redacció Sitges 23-03-2020 21:33 Lectures 5876

La Policia Local ha localitzat aquesta tarda una persona morta al seu domicili a Sitges. Actualment, se'n desconeixen les causes. Però amb caràcter preventiu, s’han activat mesures per coronavirus. Pel que fa al nombre total de casos, de moment les persones que han donat positiu a la prova són 7, segons confirma el departament de Salut de la Generalitat.

La Policia Local ha localitzat aquesta tarda una persona morta al seu domicili a Sitges. De moment,  se'n desconeixen les causes. Però amb caràcter preventiu, s’han activat mesures per coronavirus.

Pel que fa al nombre de persones afectades al municipi, el departament de Salut ha confirmat fins ara 7 casos positius diagnosticades amb la Covid-19, segons ha confirmat el Departament de Salut de la Generalitat.

La regidoria de Salut de l’Ajuntament de Sitges recorda els consells de prevenció que cal tenir presents davant aquesta situació, entre les quals, quedar-se a casa i rentar-se sovint les mans, i també insisteix en les mesures per a les persones que es troben en aïllament domiciliari per a possibles casos de Coronavirus SARS-CoV-2.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres