Alerta sanitària

Mor un altre pacient amb coronavirus a l'hospital de Sant Camil, que supera la xifra de 100 ingressats

A l'hospital de Vilafranca hi ha 44 pacients amb malalties respiratòries ingressats

Redacció Sant Pere de Ribes 24-03-2020 13:28 Lectures 9278

En les darreres hores ha mort un altre pacient amb coronavirus a l'hospital de Sant Camil, a Sant Pere de Ribes, on ja són quatre les persones que han perdut la vida per aquesta pandèmica. Segons ha informat el Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, el centre hospitalari ha superat ja la barrera psicològica del centenar d'ingressats amb possibles positius en covid-19. Acualment són 107 els pacients amb malalties respiratòries ingressats a l'Hospital Sant Camil. La nota positiva és que en les darreres hores han rebut l'alta hospitalària tres persones que han tingut coronavirus. Pel que fa a l'hospital comarcal de l'Alt Penedès, actualment són 44 pacients amb malalties respiratòries ingressats.

La xifra d'ingressats ha augmentat de forma considerable avui ja que el consorci ha començat a proporcionar les xifres del total de malalts respiratoris ingressats als seus hospitals, i no només de malalts positius per coronavirus. Aquesta decisió s’ha pres davant de la realitat amb la que s'estan trobant diàriament, i és que no comptem cada dia amb les xifres actualitzades de casos positius degut al gran volum de peticions de proves que es realitzen i que és difícil canalitzar-les totes. També ho fan així perquè s’estan produint moviments de pacients entre centres (dins i fora de la comarca) degut a les seves necessitats clíniques i de tractament, i això pot provocar que les xifres no siguin del tot fidedignes.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No