Alerta sanitària

La primera alta mèdica d'un pacient amb coronavirus omple d'esperança l'hospital del Vendrell

L'equip mèdic l'ha acomiadat entre aplaudiments després d'haver estat ingressat durant 10 dies

Redacció El Vendrell 24-03-2020 21:03 Lectures 2931
La primera alta mèdica d'un pacient amb coronavirus omple d'esperança l'hospital del Vendrell. Xarxa Santa Tecla

La primera alta mèdica d'un pacient amb coronavirus omple d'esperança l'hospital del Vendrell. Xarxa Santa Tecla

La primera alta mèdica d'un pacient amb coronavirus ha omplert d'esperança l'hospital del Vendrell. A dos quarts de cinc de la tarda sortia d'alta el primer pacient curat del centre vendrellenc després d'haver estat deu dies ingressat per la infecció del coronavirus. Es tracta d'un home de 46 anys que ha rebut l'emotiu aplaudiment de tot l'equip sanitari, amb metgesses, infermeres i auxiliars, incloses. En Jaime ha marxat donant les gràcies repetidament a l'equip de Medicina Interna, que ha qualificat "d'herois".

El director de l'hospital ha explicat en una carta que ha publicat a les xarxes socials que han volgut fer un vídeo del comiat del pacient més especial, però que els nervis del moment han fet que la persona encarregada d'immortalitzar el moment es descuidés d'activar la càmera. El vestíbul de l'hospital ha estat testimoni de l'emoció i les llàgrimes del personal i el pacient: "en aquell moment, quan el Jaime s’allunyava cap a la porta i els sanitaris aplaudien amb força, satisfets de la feina ben feta, un bri d’esperança ha recorregut l’hospital i ens ha donat forces per creure i confiar que aquesta guerra la guanyarem, la gent des de casa i nosaltres a les trinxeres de l'hospital", ha relatat Josep Mercadé, director de l'Hospital del Vendrell.

El comiat no ha durat ni cinc minuts, perquè tot el personal ha hagut de tornar a la feina: "no hi ha horaris, cadascú amb la seva missió, tots concentrats donant-ho tot dia a dia, hora a hora, minut a minut. Gràcies Jaime! Ets el primer pacient donat d’alta per curació a l’hospital del Vendrell i en vindran molts més. I gràcies a tots els sanitaris que, juntament amb els pacients, ho fan possible".

 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No