Crisi del coronavirus

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf anul·la totes les consultes externes programades

Els usuaris que tenen visites programades o resten a l’espera de resultats de proves mèdiques seran informats per via telefònica o rebran per carta una nova citació

Les úniques consultes presencials que es mantenen són les ecografies a les embarassades i el control dels pacients tractats amb Sintrom

Redacció Vilafranca del Penedès 26-03-2020 13:47 Lectures 1954
Pla mitjà d'un metge de família fent una ecografia en una imatge publicada el 9 de juliol del 2019. ACN

Pla mitjà d'un metge de família fent una ecografia en una imatge publicada el 9 de juliol del 2019. ACN

El Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf ha informat que queden anul·lades totes les Consultes Externes de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat. L'objectiu és evitar desplaçaments de la població i prevenir els possibles contagis per Coronavirus SARS-CoV-2.

Per aquest això, els pacients ja no han d'anar a l’hospital en cap cas, si no és que l’hospital es posa en contacte amb ells per avisar del contrari. A partir del 30 de mar, ja no es faran avisos d’anul·lació de visites per SMS. Els usuaris que tenen visites programades o resten a l’espera de resultats de proves mèdiques seran informats per via telefònica o rebran per carta amb una nova citació.

En el cas que algun usuari s’hagi de visitar presencialment per criteris mèdics, serà avisat per SMS o a través d’una trucada telefònica perquè acudeixi a l’hospital.

Les consultes que sí que seguiran en funcionament presencial són les ecografies de tocoginecologia. Les embarassades rebran un SMS recordatori per confirmar la visita. També se seguiran fent les visites presencials a Consultes Externes dels pacients tractats amb Sintrom.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres