Alerta sanitària

Primera jornada sense víctimes mortals pel coronavirus als hospitals del Garraf i Alt Penedès

S'han donat 18 altes hospitalàries en les darreres hores a pacients infectats pel covid-19

Redacció Sant Pere de Ribes 31-03-2020 13:01 Lectures 4714
Primera jornada sense víctimes mortals pel coronavirus als hospital del Garraf i Alt Penedès. ACN

Primera jornada sense víctimes mortals pel coronavirus als hospital del Garraf i Alt Penedès. ACN

Després d'una de les jornades més complicades des de l'inici de la pandèmia, amb la mort de 7 persones a l'hospital de Sant Camil en 24 hores, per primer cop arriben bones notícies des dels hospitals del Garraf i l'Alt Penedès. Segons les dades facilitades des del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, en les darreres 24 hores no s'ha registrat cap mort entre els pacients ingressats per problemes respiratoris.

A més, s'han donat fins a 18 altes hospitalàries a persones que es trobaven ingressades pel coronavirus: 14 altes a l'hospital de Sant Camil i 4 al de l'Alt Penedès). Des de l'inici de la pandèmia, ja són més de mig centenar les persones que han donat positiu en covid-19 i que han abandonat els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès recuperades.

Pel que fa al nombre de persones que continuen ingressades als dos centres hospitalaris, el Consorci ha informat avui que són 159 pacients a l'hospital de Sant Camil i 74 al de Vilafranca del Penedès.

26 nous positius al brot d'Igualada eleven a 586 els casos de coronavirus a la Conca d'Òdena

La Conselleria de Salut ha informat aquest dilluns a la nit que la Conca d'Òdena ha registrat en les últimes 24 hores 26 nous casos positius de coronavirus, cosa que situa la xifra total en 586. A més, cinc malalts han mort, i la xifra global del brot d'Igualada puja a 67. De tots els infectats, 152 són professionals sanitaris, els mateixos que aquest diumenge. La part positiva és que 181 ja han estat donades d'alta hospitalària, vuit en les últimes 24 hores.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres