Alerta sanitària

Cinc pacients han mort per coronavirus en les darreres hores a l'hospital de Sant Camil

L'hospital del Garraf ha registrat un total de 32 morts des de l'inici de la pandèmia, i l'hospital comarcal de l'Alt Penedès 11, una xifra que es manté des de fa dues jornades

La Conca d'Òdena no ha registrat cap nova mort per coronavirus en les darreres 24 hores Hi ha 16 infectats nous al brot d'Igualada i ja en són 644, 154 dels quals sanitaris, xifra que no varia des de dimecres ACN Igualada .- La Conca d'Òdena no ha re

Redacció Sant Pere de Ribes 04-04-2020 12:21 Lectures 2721
Cinc pacients han mort per coronavirus en les darreres hores a l'hospital de Sant Camil. EIX

Cinc pacients han mort per coronavirus en les darreres hores a l'hospital de Sant Camil. EIX

Cinc noves morts a l'hospital de Sant Camil en les darreres hores eleven a 32 el total de víctimes del coronavirus a l'hospital de referènia del Garraf. Segons les dades facilitades des del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, en les darreres 48 hores, no s'ha registrat cap mort a l'hospital comarcal de l'Alt Penedès, on la xifra de víctimes des de l'inici de la pandèmia es manté en 11 persones.

Fins aquest dissabte al migdia, s'han donat un total 81 altes hospitalàries de pacients infectats pel coronavirus a l'hospital de Sant Camil (14 més que ahir) i 31 al de l'Alt Penedès, 3 més que ahir; unes dades que no deixen d'augmentar en les darreres jornades.

En aquests moments, el nombre de pacients que hi ha ingressats als dos centres amb problemes respiratoris continua baixant i actualment és 127 a l'hospital de Sant Camil i 54 al de Vilafranca.

La Conca d'Òdena no ha registrat cap nova mort per coronavirus en les darreres 24 hores

La Conca d'Òdena no ha registrat cap nova mort per coronavirus en les darreres 24 hores. La xifra de víctimes continua essent de 107, com la que el Departament de Salut oferia aquest dijous. Sí hi ha hagut 16 nous casos positius de coronavirus, que deixen el total en 644. De tots els infectats, 154 són sanitaris, els mateixos que aquest dimecres. Un total de 226 persones ja han estat donades d'alta, 11 més que aquest dijous.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres