Alerta sanitària

450 positius per coronavirus a les comarques del Garraf i Penedès des de l'inici de la pandèmia

La comarca del Garraf és la que registra un major nombre de persones infectades pel covid-19, un total de 246

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-04-2020 9:26 Lectures 4956
450 positius per coronavirus a les comarques del Garraf i Penedès des de l'inici de la pandèmia. EIX

450 positius per coronavirus a les comarques del Garraf i Penedès des de l'inici de la pandèmia. EIX

Les comarques del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès han registrat un total de 450 positius en coronavirus des de l'inici de la pandèmia. La comarca del Garraf és la que registra un major nombre de persones infectades pel covid-19, un total de 246, segons les dades actualitzades aquest 3 d'abril per l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries. El Baix Penedès té 92 persones que han donat positiu en coronavirus i l'Alt Penedès un total de 112.

Per municipis, Vilanova i la Geltrú és la localitat amb més persones afectades per la pandèmia -117 persones han donat positiu en el test- seguida del Vendrell (57 positius) i l'àrea bàsica de salut formada per Cubelles i Cunit (43 positius).

A Vilafranca del Penedès s'han confirmat 39 positius per coronavirus, els mateixos que a l'àrea basica de salut del Penedès Rural i en la línia de Sant Sadurní d'Anoia, amb 34 casos. A Sitges, hi ha 39 positiu en covid-19; a l'àrea de salut Ribes-Olivella hi ha 25 casos, 22 positius a l'àrea de Roquetes-Canyelles, 20 a Calafell i al Baix Penedès Interior, 15.

Catalunya arriba a les 2.760 morts per coronavirus amb 123 persones que han perdut la vida en les últimes hores

Catalunya arriba a les 2.760 morts per coronavirus en centres sanitaris, amb 123 persones que han perdut la vida en les últimes hores, segons ha informat el Departament de Salut. La xifra és inferior a la dels darrers quatre dies, quan es van comptabilitzar 242, 244, 173 i 129 defuncions. Hi ha 792 nous positius, sumant ja un total de 26.824 casos. Des de l'inici de la pandèmia fins ara hi ha hagut un total de 2.276 persones que han estat ingressades de gravetat –fins el dissabte eren 27 menys-. Del total de contagiats, 4.144 són professionals sanitaris. El total d'altes fins aquest dissabte és de 10.088, que són 560 més des de dissabte.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres