Alerta sanitària

Es disparen en quatre dies el nombre de positius per coronavirus i ja superen el miler al Penedès i Garraf

Segons les dades de Salut, en els darrers dies pràcticament s'ha doblat el nombre de persones infectades per la covid-19

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-04-2020 9:45 Lectures 6483
Es disparen en quatre dies el nombre de positius per coronavirus i ja superen el miler al Penedès i Garraf. EIX

Es disparen en quatre dies el nombre de positius per coronavirus i ja superen el miler al Penedès i Garraf. EIX

Segons les dades de Salut, en els darrers dies pràcticament s'ha doblat el nombre de persones infectades per la covid-19 als municipis del Penedès i el Garraf. En quatre dies s'ha disparat la xifra de positius en el test del coronavirus al territori i ja s'ha superat la barrera del miler de casos (1.077 positius a data del 14 d'abril).

En quatre dies s'ha tornat a disparar el nombre de positius en coronavirus als municipis del Garraf i el Penedès, en bona part, perquè cada cop es realitzen més proves a la població amb símptomes. En aquests moments, el Garraf registra 483 persones contagiades, l'Alt Penedès els 376 i el Baix Penedès els 248.

Segons les dades actualitzades aquest 14 d'abril per l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries, Vilanova i la Geltrú és la localitat amb més persones afectades per la pandèmia -216 persones han donat positiu en el test- seguida de Vilafranca del Penedès (216 positius), el Vendrell (141 positius), Sant Sadurní d'Anoia (124) i l'àrea basica de salut de Ribes-Olivella (107).

Per sota de la barrera del centenar de contagis, hi ha el Penedès Rural (66), l'àrea bàsica de salut formada per Cubelles i Cunit  (64), el Baix Penedès Interior (60), Sitges (56), Calafell (47) i Roquetes-Canyelles (40).

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No