Alerta sanitària

63 persones tenen coronavirus a les residències de Vilafranca, on s'han produït 9 defuncions

Els casos es concentren al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny i la Residència Inglada Via

Redacció Vilafranca del Penedès 08-04-2020 18:46 Lectures 2522
Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. EIX

Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. EIX

L’Ajuntament de Vilafranca ha informat avui sobre la situació de les residències de gent gran de Vilafranca arran de la pandèmia del Coronavirus-COVID-19. Un total de 63 persones han donat positiu en coronavirus o manifesten símptomes a les residències de Vilafranca, on s'han produït 9 defuncions des de l'inici de la pandèmia.

A data d’avui dimecres i segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny en aquest moment les persones positives per COVID-19 són 38 a la part de residència. En els darrers dies no s’hi ha hagut de lamentar cap nova defunció. Pel que fa a la Residència Inglada Via, les persones amb símptomes són 25 i s’està a l’espera del resultat dels testos que s’han realitzat a totes elles. Ens els darrers dies s’han produït 6 defuncions.

De les aproximadament 500 persones ingressades a les residències de Vilafranca, de moment, s'han detectat un total de 63 persones positives o amb símptomes i s'han produït 9 defuncions. De les quatre residències, dues, la Residència Mare Ràfols i la Llar d’Avis Josefina Mata, no registren cap cas.

En tots els casos s’està fent tot allò que estableix el Departament de Salut i amb col·laboració amb el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf i de l’Institut Català de la Salut.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres