Alerta sanitària

Moren cinc persones a les residències de Vilafranca del Penedès en les darreres hores

Des de l'inici de la pandèmia, s'han detectat un total de 161 residents amb coronavirus i s'han produït 22 defuncions

Durant aquest matí, els Bombers han dut a terme la desinfecció de les instal·lacions de la residència Mare Ràfols

Redacció Vilafranca del Penedès 12-04-2020 18:51 Lectures 2918

L’Ajuntament de Vilafranca ha informat aquest diumenge de la situació de les residències de gent gran de Vilafranca arran de la pandèmia del coronavirus. A data d’avui diumenge, i segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny les persones positives per COVID-19 han pujat a 86 i s’ha hagut de lamentar una nova defunció. Des de l’inici, en aquest centre s’han produït un total de 6 defuncions.

Pel que fa a la Residència Inglada Via, el nombre de persones positives per Coronavirus continua estable, situant-se en 50 persones. Ens les darreres hores s’han produït 3 noves defuncions, amb les quals s’arriba a 15 en tot l’episodi. A la Llar d’Avis de la UEBE (Residència Josefina Mata), a hores d’ara, es comptabilitzen 3 persones positives.

La Residència Mare Ràfols, un cop ja ha realitzat el test a tots els residents, comptabilitza un total de 22 persones positives per la Covid19. Els Bombers de la Generalitat estan duent a terme, des d’aquest matí, la desinfecció del centre. Durant les darreres hores, s’ha hagut de lamentar la defunció d’una persona.

De les aproximadament 500 persones ingressades a les residències de Vilafranca, de moment s'han detectat un total de 161 persones positives o amb símptomes i s'han produït 22 defuncions.

En tots els casos s’està fent tot allò que estableix el Departament de Salut i amb col·laboració amb el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf i de l’Institut Català de la Salut.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No