Ajuts socials

27 estudiants universitaris arbocencs es beneficien de l'ajuda municipal pel transport

L’Ajuntament es planteja ampliar els ajuts al transport a altres estudis post-obligatoris

Redacció L'Arboç 06-05-2020 10:24 Lectures 1397
Estació de trens de l'Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Estació de trens de l'Arboç. Ajuntament de l'Arboç

27 estudiants universitaris arbocencs són beneficiaris de l’ajut municipal que l’Ajuntament de l’Arboç destina per ajudar a pagar els costos pel desplaçament cada dia fins a la Universitat. La quantia màxima per beneficiari és de 300€ i varia en funció de la distància al centre universitari, el nombre de crèdits matriculats i del nombre de crèdits matricultas i aprovats el curs passat.

La Junta de Govern municipal de l’Ajuntament de l’Arboç va aprovar per unanimitat la subvenció de part del cost del transport públic als estudiants universitaris de la vila que cursin els seus estudis en universitats públiques amb la voluntat d’ajudar a garantir el dret a l’educació a tots els alumnes del municipi.

Els requisits per ser beneficiaris d’aquesta subvenció són: estar empadronat al municipi amb una antiguitat mínima d’1 any, haver cursat graus universitaris a les universitats públiques el darrer any, i haver superat com a mínim el 75% dels crèdits del curs anterior. En total, i com a màxim, l’import que l’Ajuntament dedica a aquesta subvenció és de 7.500€. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No