Desescalada del confinament

Es reprenen les obres de l’escola Agnès de Sitges

La Generalitat va aturar els treballs com a conseqüència del decret del Govern espanyol que prohibia totes les activitats no essencials

Redacció Sitges 08-05-2020 20:59 Lectures 1710
Es reprenen les obres de l’escola Agnès de Sitges. Escola Agnès

Es reprenen les obres de l’escola Agnès de Sitges. Escola Agnès

La Generalitat de Catalunya reprendrà dilluns les obres de construcció de l’escola Agnès de Sitges després que haguessin quedat aturades com a conseqüència de les mesures de seguretat i restricció de l’Estat d’Alarma.

No obstant, des de l’ajuntament es recorda que cal seguir mantenint les mesures de seguretat i protecció contra la COVID-19 a totes les obres.

Paral·lelament, a finals d’abril es van reprendre les obres del nou camp esportiu de Pins Vens. Els treballs van quedar aturats el passat 30 de març per donar compliment a la prohibició del Govern espanyol de dur a terme qualsevol activitat considerada no essencial.

També es va aixecar la prohibició de dur a terme obres privades en tot el terme municipal de Sitges sempre i quan es compleixin els següents requisits:

-El promotor de l’obra ha de posar en coneixement de l’Ajuntament telemàticament la seva voluntat d’iniciar o reiniciar les obres, acompanyant aquest escrit de la Declaració responsable.
-Es garanteixin totes les mesures de seguretat per evitar contagis (distància de seguretat i ús obligatori de mascaretes).
-Les obres no interfereixen en el trànsit de vehicles.
-L’horari d’inici dels treballs serà el mateix horari que es fa durant l’estiu: de dilluns a divendres de 9,30 hores a 13 hores, i de 14 hores a 19,30 hores. Els dissabtes l’horari serà de 9,30 hores a 15 hores.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No