Alerta sanitària

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès ja només tenen 5 persones ingressades per coronavirus

Han donat l'alta hospitalària a més de 415 persones des de l'inici de la pandèmia

Redacció Sant Pere de Ribes 01-06-2020 12:39 Lectures 2922
Fa dos dies que no hi ha cap pacient ingressat amb coronavirus a la UCI de l'hospital de Sant Camil. CSAPG

Fa dos dies que no hi ha cap pacient ingressat amb coronavirus a la UCI de l'hospital de Sant Camil. CSAPG

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès ja només tenen 5 persones ingressades per coronavirus a les seves plantes. Després de dos mesos i mig des de l'inici de la pandèmia al territori, el Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf ha fet públiques aquest dilluns les dades d'ingressos per coronavirus i les xifres són les més baixes. Actualment, només hi ha una única persona ingressada a l'hospital de Sant Camil i a l'hospital comarcal de l'Alt Penedès són 4. Pel que fa a la xifra d'altes hospitalàries, aquesta ja ha arribat a 417: 293 al Sant Camil i 124 al de Vilafranca.

En les darreres jornades no s'ha hagut de lamentar cap nova víctima mortal de la covid-19. Des de l'inici de la pandèmia, els dos centres hospitalaris han tingut un total de 112 defuncions: 80 a l'hospital de Sant Camil i 32 al de Vilafranca.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No