Robatori

Detenen un vigilant de seguretat de l'Hospital d'Igualada per robar objectes personals a pacients i treballadors

L'arrestat va sostreure pertinences de valor que estaven guardades a la caixa forta del centre

ACN Igualada 25-06-2020 18:15 Lectures 1941

Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels vigilants de seguretat de l'Hospital d'Igualada com a presumpte autor d'un delicte continuat de robatori amb força i d'un delicte de furt. La Unitat d'Investigació de la comissaria d'Igualada va tenir coneixement que des de principis de febrer s'havien produït un seguit de robatoris a la caixa forta on es guardaven les pertinences de valor dels pacients que ingressaven a l'Hospital, i alguns objectes personals dels armariets dels vestidors dels treballadors. Els agents van poder esbrinar la identitat del detingut, ja que el mes de maig van localitzar, a nom del detingut, la venda de 18 joies robades en un establiment de compravenda d'or d'Igualada.

La investigació va determinar que el presumpte autor tenia accés a la caixa forta després de sostreure la clau mestra de dins un armariet del vestidor on es dipositava. De la caixa forta va sostreure diners en efectiu, joies i telèfons mòbils. Dels armariets dels treballadors va sostreure diners, carteres, ulleres de sol, tauletes, documentacions personals, i una targeta professional de vigilant de seguretat. El detingut, segons fonts policials, fins i tot havia manipulat l'historial o la numeració de les actes on constaven la relació dels objectes custodiats que eren propietat dels pacients.

Durant el mes de maig els mossos van localitzar, a nom del detingut, la venda de 18 joies en un establiment de compravenda d'or de la població d'Igualada. Les 18 peces, entre elles braçalets, cadenes, anells, penjolls i arracades, estaven valorades en 1.250 euros i van ser recuperades pels agents. Algunes d'elles van ser retornades als seus propietaris.

El passat 17 de juny els mossos van realitzar una entrada i perquisició al domicili del detingut on es van recuperar dues tauletes, una agulla de pit i dos telèfons mòbils. A dins el seu vehicle particular s'hi va localitzar una acta a nom d'un dels pacients víctima d'aquest robatori.

El detingut, a qui no li consten antecedents policials, va passar el 18 de juny a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs. L'arrestat, de nacionalitat espanyola i 37 anys d'edat, és veí de Santa Margarida de Montbui.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No