Alerta sanitària

Un brot de coronavirus afecta diversos usuaris i personal de la residència Templis Atlantis de Cubelles

Consta l’ingrés hospitalari de diverses persones afectades, malgrat que encara no es disposa de dades oficials ni confirmades

Un brot de coronavirus afecta diversos usuaris i personal de la residència Templis Atlantis de Cubelles. EIX

Un brot de coronavirus afecta diversos usuaris i personal de la residència Templis Atlantis de Cubelles. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Un brot de coronavirus afecta diversos usuaris i personal de la residència Templis Atlantis de Cubelles, segons ha confirmat en un comunicat l'Ajuntament de municipi. Els contagis es van notificar la tarda de diumenge, després que durant la jornada de dissabte es realitzessin les proves PCR: "Inicialment, consta l’ingrés hospitalari de diverses persones afectades, malgrat que encara no es disposa de dades oficials ni confirmades", assenyala el comunicat de l'Ajuntament.

Conegudes les primeres dades, el brot ha passat a estar controlat per l’Institut Català de la Salut a través dels professionals sanitaris del CAP Cubelles, a qui l’Ajuntament de Cubelles ha expressat i reiterat el seu agraïment per la celeritat i professionalitat en l’actuació: "Per respecte a la privacitat de les persones afectades i les seves famílies, l’Ajuntament de Cubelles prega que no es difonguin falsos rumors ni notícies no confirmades i que només s’atorgui validesa a les informacions que es facilitin mitjançant canals oficials. L’Ajuntament de Cubelles confia i desitja una ràpida recuperació a totes les persones afectades a la vegada que, tal com ha dut a terme durant tota la pandèmia, es posa a disposició de les seves famílies i la direcció del centre per tot allò que sigui necessari".

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local