Alerta sanitària

La Generalitat intervé la residència Templis Atlantis de Cubelles pel brot de coronavirus

Tots els residents, un total de 52, han estat positius en covid-19 i se n'han mort 11

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Generalitat ha intervingut la residència Templis Atlantis de Cubelles pel brot de coronavirus després que diversos informes fessin aquesta recomanació atesa la situació epidemiològica i assistencial de l'equipament.Tots els residents, un total de 52, han estat positius en covid-19 i se n'han mort 11. A més a més, el 60% del personal també ha estat o són positius.

En el cas de la residència Templis Atlantis de Cubelles, a partir d'ara assumirà provisionalment la direcció i gestió del centre STS Gestió de Serveis Sociosanitaris, SL. Així mateix, des de Salut es vetllarà perquè l'activitat es presti amb les degudes garanties i s'adoptin les mesures d'intervenció establertes.

La nova entitat que n'assumeixen la gestió es farà càrrec de la dotació del centre amb personal propi i els treballadors que ja disposen quedaran sota la seva direcció.

En un comunicat, l'Ajuntament de Cubelles ha expressat el seu respecte a la decisió del departament de Salut i ha mostrat el seu convenciment que revertirà en benefici de les persones usuàries

Davant la decisió de la Generalitat d’intervenir la gestió de la residència Templis Atlantis, l’Ajuntament de Cubelles ha dit que "està a disposició de col·laborar amb els responsables de la gestió del centre, tal com ha vingut desenvolupant al llarg del temps". El consistori ha mostrat el seu "oferiment als nous gestors i famílies per tot allò que estigui en la seva mà i contribueixi en el benefici de les persones usuàries".         

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local