Relleu

Jordi Cuyàs, nou president del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf

Substitueix en el càrrec a Joan Puigdollers, fins ara gerent de la Regió metropolitana Sud del Servei Català de la Salut

Aquesta darrera setmana, Jordi Cuyàs i Soler ha estat nomenat president del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG). Cuyàs és tècnic superior en relacions públiques i en economia local, acredita una àmplia experiència en el camp de la gestió dels serveis públics, amb una arrelada i constant vinculació a la comarca de l’Alt Penedès, de la qual va ser Gerent del seu consell comarcal del 2003 al 2007. Posteriorment va ser nomenat Director de Promoció Comercial de la Generalitat, del 2008 al 2010.

En la seva llarga carrera professional, ha participat en la gestió de diverses empreses públiques: va ser president del Consell d’ Administració de SERCOM S.L. (Ràdio i TV de Vilafranca), SOVIPAR S.L. (aparcaments de Vilafranca), conseller de FIRAVI S.A., i d’EMAVSA (aigües de Vilafranca). En aquesta darrera etapa professional, de 2010 a 2019, ha exercit com a Coordinador de Serveis Interns així com de Coordinador de Projectes Estratègics de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

En l’àmbit de la representació política, Jordi Cuyàs va ser Regidor de l’ Ajuntament de Vilafranca, del 1991 al 2003, i Tinent d’ Alcalde, amb responsabilitats en Promoció Econòmica, Territori i Governació. Del 1991 al 1999 va presidir el Patronat Municipal de Comerç i Turisme, des d’ on va impulsar el Consorci de Turisme de l’ Alt Penedès.

Ara comença una nova etapa com a President del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, estant al capdavant del Consell Rector de l’entitat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!