Protestes

Segona jornada d'aldarulls a Vilanova i la Geltrú amb contenidors cremats i llançaments

Novena jornada de protestes proHasel amb convocatòries en ciutats com Manresa i Valls

Un grup ha fet barricades amb contenidors cremats a la zona propera de la Plaça de les Casernes

Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú 24-02-2021 21:48 Lectures 8546
Segona jornada d'aldarulls a Vilanova i la Geltrú amb destrosses en aparadors del centre de la ciutat. EIX

Segona jornada d'aldarulls a Vilanova i la Geltrú amb destrosses en aparadors del centre de la ciutat. EIX

Segona jornada d'aldarulls a Vilanova i la Geltrú on, segons han informat els Mossos d'Esquadra, un grup ha fet barricades amb contenidors cremats a la zona propera de la Plaça de les Casernes, propera a la comissaria de la policia catalana. També informen de llançaments d'ampolles i pedres a la línia policial. Els incidents han començat a les vuit del vespre als entorns de la comissaria dels Mossos d'Esquadra i s'han traslladat més tard al centre de la ciutat, amb destrosses amb extintors a alguns aparadors de la rambla i els entorns del Mercat.

Aquest dimarts ja hi va haver incidents a la capital del Garraf. En la novena jornada de mobilitzacions per reclamar l'alliberament del raper Pablo Hasel, s'han convocat mobilitzacions en ciutats com Manresa i Valls. Mentrestant, una convocatòria inicialment prevista a la plaça del Rei de Barcelona no s'ha acabat celebrant.

Aquest dimarts, un grup de persones van trencar vidres de la plaça de les Cols, van fer pintades a entitats bancàries i establiments comercials a la Rambla Principal i van llançar pintura i pedres a la línia policial situada a la caserna de la Guàrdia Civil. Segons els Mossos, també van trencar el vidre d'una ambulància del SEM amb una totxana llançada des d'un balcó.

Aquest dimecres, s'han repetit incidents a la mateixa ciutat. Els Mossos d'Esquadra han desplaçat des de Barcelona efectius de la unitat d'antiavalots cap a Vilanova i la Geltrú.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No