Protestes

Comunicat del PSC en relació amb els aldarulls viscuts a Vilanova i la Geltrú

Comunicat del PSC en relació amb els aldarulls viscuts a Vilanova i la Geltrú. PSC

Comunicat del PSC en relació amb els aldarulls viscuts a Vilanova i la Geltrú. PSC

Davant dels aldarulls i incidents que un grup de violents ha produït aquesta nit a Vilanova i la Geltrú, des del PSC de Vilanova i la Geltrú volem comunicar el següent:

- Condemnem qualsevol forma de violència. Destrossar una ciutat, comerços, mobiliari urbà i l’ús de violència s’allunya totalment de l’exercici del dret de manifestació, la llibertat d’expressió i de la democràcia. Ningú pot justificar en cap cas actituds violentes, intolerants i intransigents per defensar res.

- Aquest cop, s’ha vandalitzat comerços de la ciutat, en una situació ja de per si complexa per aquest sector, per aquest motiu volem traslladar el nostre suport a comerciants i a Viu Comerç.

- A més de la crema de diversos elements de mobiliari urbà i contenidors amb el cost econòmic que això comportarà, s’afegeix el dany a façanes d’habitatges de particulars o novament a la seu del PSC.

-Volem manifestar de forma clara el total suport a les forces de seguretat i emergències de la ciutat.

Des del PSC tenim molt clar que ens trobem al costat del respecte, la tolerància i la democràcia i per aquest motiu, reclamen al govern municipal i als partits que l’integren un posicionament clar i rotund rebutjant i condemnant aquests fets, un suport a les forces de seguretat, exigint i reclamant totes les responsabilitats als causants.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!