Universitat

Els Juliols de la UB programaran a Vilafranca del Penedès dos cursos sobre cultura del vi i filosofia

Al curs sobre cultures del vi que ja venia organitzant-se des de feia 14 anys, se suma ara un nou curs de filosofia vinculat a la Càtedra Llorenç i Barba - Ciutat de Vilafranca

Els Juliols de la UB programaran a Vilafranca del Penedès dos cursos sobre cultura del vi i filosofia. Vinseum

Els Juliols de la UB programaran a Vilafranca del Penedès dos cursos sobre cultura del vi i filosofia. Vinseum

Vilafranca del Penedès acollirà per primera vegada dos cursos dels Juliols de la UB a les instal·lacions del Vinseum. Al curs sobre cultures del vi que ja venia organitzant-se des de feia 14 anys, se suma ara un nou curs de filosofia vinculat a la Càtedra Llorenç i Barba - Ciutat de Vilafranca.

L’acte de presentació dels nous Juliols de l'UB a Vilafranca ha comptat amb Joan Cuscó, coordinador del curs dels Juliols de la UB Persuasió i seducció en la comunicació del vi i conservador de l’Arxiu Musical de VINSEUM, Josep Montserrat, coordinador del curs dels Juliols de la UB El món moral. A propòsit d'Alexandre Galí, degà de la Facultat de Filosofia de la UB i director de la Càtedra Llorens i Barba Ciutat de Vilafranca i Meritxell Montserrat, regidora d’educació i relacions internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

La regidora Meritxell Montserrat ha volgut destacar la represa dels cursos presencials dels Juliols de la UB a Vilafranca desprès d’un any de parada forçada degut a la pandèmia, així com el paper de la Càtedra Llorenç i Barba Ciutat de Vilafranca per posar en valor el patrimoni i el llegat de la filosofia a Vilafranca.

Joan Cusco ha fet volgut recordar que el curs sobre cultures del vi que enguany tractarà sobre comunicació, combinarà, com sempre, classes teòriques, pràctiques i visites a cellers. El curs abordarà com es comunica el vi des de diferents vessants: les etiquetes, el disseny, les ampolles, però també com es comunica des de diferents territoris o com es treballa per arribar als joves.

En relació amb el curs El món moral, Josep Montserrat ha explicat que consistirà essencialment un seminari de lectura del text del pedagog i historiador Alexandre Galí que porta el mateix títol. Es tracta de tres assajos recentment publicats a partir dels quals es reflexionarà sobre el bé i el mal amb tots els assistents.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!