Gent gran

Els nous allotjaments Inglada Via per a persones majors de 65 anys reben els primers usuaris

Actualment estan en ús 5 dels 16 apartaments de l’espai ubicat al carrer de Sant Bernat de Vilafranca del Penedès

Els nous allotjaments Inglada Via per a persones majors de 65 anys reben els primers usuaris. EIX

Els nous allotjaments Inglada Via per a persones majors de 65 anys reben els primers usuaris. EIX

Des del passat 5 de juliol els nous allotjaments Inglada Via per a persones majors de 65 anys han acollit els seus primers usuaris. Dels 16 apartaments disponibles a l’edifici ubicat al carrer de Sant Bernat de Vilafranca del Penedès, 5 ja han estat contractats i són 6 les persones que ja estan gaudint dels espais i serveis que ofereix aquest equipament.

Els apartaments estan dissenyats per facilitar la vida quotidiana dels seus inquilins: sense barreres arquitectòniques i amb un sistema de comunicació i alarma les 24 hores del dia.

A més, els usuaris d’aquest espai també tenen accés a espais comuns, servei de recepció i suport personal les 24 hores del dia i a altres serveis com el repàs de neteja diària del bany, fer els llits, recollida diària d’escombraries, rentat de la roba del llit, utilització lliure de la bugaderia, sessions de fisioteràpia grupal, activitats d’estimulació de les funcions cognitives o tallers setmanals de manualitats i activitats lúdiques. També disposen d’una consulta setmanal d’infermeria i el subministrament d’aigua, electricitat i internet gratuït.

Els usuaris que actualment ja fan ús d’aquestes instal·lacions destaquen que “aquí et sents com a casa. L’apartament és preciós i estic al centre mateix de Vilafranca.  A més saps que sempre estàs acompanyada i m’ajuden en tot”. 

Aquest és un projecte patrocinat per la Fundació Pinnae, propietari de l’edifici i gestionat per la Fundació Inglada Via.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!