Atenció primària

El CAP Roquetes reubicarà els seus serveis en altres espais durant les obres d’ampliació del centre

Es posen en marxa dos espais que oferiran els mateixos serveis a la ciutadania del nucli de les Roquetes i Canyelles

El CAP Roquetes reubicarà els seus serveis en altres espais durant les obres d’ampliació del centre. EIX

El CAP Roquetes reubicarà els seus serveis en altres espais durant les obres d’ampliació del centre. EIX

El CAP Roquetes, gestionat per l’Equip d’Atenció Primària Roquetes-Canyelles de l’ICS, reubicarà de forma temporal els seus serveis amb motiu de les obres d’ampliació i millora del centre actual.  A partir del dilluns 15 de novembre part del serveis del CAP es prestaran a l’antic casal de la gent gran, situat al costat del CAP. Dilluns 22 de novembre, la resta de serveis es duran a terme a un local proper al CAP i cedit per l’Ajuntament, situat al carrer Roger de Flor 53-55.

Per realitzar el trasllat de tots els seus serveis, el CAP Roquetes romandrà tancat a partir del dia 12 de novembre (el 12 inclòs). A partir d’aquesta data l’atenció es farà al CAP de Sant Pere de Ribes.

Divendres 12 de novembre: l’atenció presencial als usuaris es farà al CAP Sant Pere de Ribes (pg. Circumval·lació, 86).

Dissabte 13 i diumenge 14 de novembre: l’Atenció Continuada i Urgent (ACUT) de cap de setmana s’oferirà al CAP Sant Pere de Ribes.

A partir del dia 15 de novembre, a l’antic casal de la gent gran, al costat del CAP, s’hi prestaran els serveis d’atenció continuada i urgent (ACUT), la pediatria, la infermeria familiar i comunitària i la medicina familiar i comunitària.

A partir del dia 22 de novembre, a l’espai del carrer Roger de Flor, es prestaran els serveis del programa de vacunació de la grip i de Covid-19; realització de tests Covid (PCR i TAR); extraccions i entrega de mostres; Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva-ASSIR (llevadora i ginecologia), infermeria, treball social i atenció a la salut mental.

El servei d’odontologia trasllada la seva activitat presencial al CAP de Sant Pere de Ribes temporalment fins que finalitzin les obres.

Addicionalment, a partir del 15 de novembre, la població pediàtrica de Canyelles serà atesa al CAP de Sant Pere de Ribes, fins que acabin els treballs d’ampliació.

Aquesta reubicació dels serveis té l’objectiu de garantir l’accessibilitat de la població de Roquetes - Canyelles als serveis bàsics de salut mentre durin les obres, així com facilitar la gestió dels serveis per part de l’Equip d’Atenció Primària.

L’ampliació i millora del CAP Roquetes està previst que finalitzi al 2022 i donarà resposta al creixement demogràfic, que ha experimentat el municipi, així com a la qualitat dels serveis que s’ofereixen.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!