Peat

Els municipis del Garraf i el Baix Penedès reivindiquen la gratuïtat de la C-32 al Parlament de Catalunya

S’ha presentat als grups una sol·licitud d’esmena per modificar els pressupostos per tal d’incloure-hi els 15 milions d’euros necessaris per garantir una mobilitat gratuïta per l’ús recurrent de la C-32

Els municipis del Garraf i el Baix Penedès reivindiquen la gratuïtat de la C-32 al Parlament de Catalunya . Julio Díaz

Els municipis del Garraf i el Baix Penedès reivindiquen la gratuïtat de la C-32 al Parlament de Catalunya . Julio Díaz

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Ajuntaments, consells comarcals, agents socials, sindicals i empresarials dels municipis que conformen el Pacte del Penedès Marítim, de les comarques del Baix Penedès i del Garraf, han presentat avui als grups polítics del Parlament de Catalunya una sol·licitud d’esmena per modificar els Pressupostos del Govern 2023, per tal d’incloure-hi els 15 milions d’euros necessaris per garantir una mobilitat obligada gratuïta pels veïns i veïnes, i treballadors i treballadores que facin un ús recurrent de la C32  (anada i tornada en 24 hores els set dies de la setmana). Els i les representants dels grups polítics han recollit el text i s’han compromès a estudiar-lo.

Aquesta visita es produeix quatre dies després de la marxa lenta de vehicles convocada pel Pacte del Penedès Marítim per reclamar la gratuïtat de la C-32. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local