VNG

Mor Miquel Benavent Seguí

Benavent va ser alcalde de la ciutat entre els anys 1969 i 1976

VD 23-08-2010 15:19 Lectures 937
Miquel Benavent en una foto d'arxiu a baix a l'esquerra

Miquel Benavent en una foto d'arxiu a baix a l'esquerra

Ahir diumenge va morir Miquel Benavent Seguí, a l'edat de 86 anys. Benavent fou alcalde de Vilanova i la Geltrú entre els anys 1969 i 1976. Farmacèutic de professió, Miquel Benavent també es va dedicar a l'ensenyament.

L'etapa en què Benavent va ser alcalde Vilanova i la Geltrú va tenir un creixement urbanístic important, durant el qual es van construir els edifici més alts de la ciutat. També va ser quan es va aconseguir portar l'aigua de Canyelles per al consum domèstic. Destacar del seu mandat la col·locació per primera vegada després de la guerra de la bandera catalana a la façana de l'Ajuntament i la petició oficial per catalanitzar el nom de la ciutat, aleshores Villanueva y Geltrú. (Font: Sis alcaldes. La casa de la Vila de 1946 a 1997. Josep Maria Ràfols).


Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No