Actes vandàlics

El pas de l'estació de trens de Vilanova no s'obrirà fins dimecres vinent

Indignació entre els usuaris i a les xarxes socials pel tancament de l'accés del carrer Àncora des del cap de setmana

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-12-2015 12:03 Lectures 1389
Actes vandàlics ocasionen el tancament del pas subterrani de l'estació de rodalies RENFE. EIX

Actes vandàlics ocasionen el tancament del pas subterrani de l'estació de rodalies RENFE. EIX

El pas de l'estació de trens de Vilanova torna a estar tancat, des d'aquest cap de setmana, per nous actes vandàlics que han tornat a fer que Renfe hagi tancat l'accés pel carrer Àncora. Segons informa avui l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, dimecres 9 de desembre es preveu que pugui reobrir el pas subterrani del sector de Baix-a-Mar de l'estació de Rodalies RENFE. Divendres a la nit van trencar el torn de pas.

El govern municipal de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en contacte amb responsables de l'operadora ferroviària han insistit en la necessitat de reparar els desperfectes en el mínim temps possible i han reiterat la denúncia dels perjudicis que comporta en el conjunt de la ciutadania l'incivisme d'unes poques persones.

Mentre no es pugui resoldre aquesta avaria, els usuaris i usuàries han d'utilitzar el pas sota via del carrer de la Llibertat.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No