Vandalisme

Indignació novament a l'estació de Vilanova pel tancament de l'accés del barri de Mar

Els usuaris de Renfe denuncien també que no poden reclamar enlloc els retards perquè les taquilles estan tancades

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-01-2016 20:36 Lectures 2456
RENFE tanca l'accés del barri de Mar pels actes vandàlics. EIX

RENFE tanca l'accés del barri de Mar pels actes vandàlics. EIX

Aquest dissabte al vespre, a causa dels actes vandàlics ocasionats en el torn d'accés situat al pas subterrani del barri de Baix-a-Mar de l'estació de rodalies RENFE, l'operadora ferroviària es va veure obligada a tancar-ne l'accés, segons ha informat l'Ajuntament de Vilanova. El trencament del torn de pas, una vegada més a causa de l'incivisme, té com a resultat el tancament d'aquest accés per a la resta d'usuaris.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú reitera el rebuig a aquest tipus de conductes que ocasionen un important greuge econòmic al conjunt de la societat així com molèsties a totes les persones usuàries d'aquest servei de transport públic que es veuen afectades pel tancament del pas directe per als residents del barri de Baix-a-Mar.

D'altra banda des de l'operadora ferroviària s'ha fet saber a l'Ajuntament que durant l'any 2015 es van produir un total de 19 afectacions al pas subterrani que dóna accés al barri de Mar, de les quals 18 van tenir afectació sobre el torn de pas mentre que en una ocasió va quedar afectada la persiana de tancament.

Paral.lelament al tancament de l'accés, els usuaris de l'estació de Vilanova han denunciat que no poden reclamar enlloc pels retards del servei ferroviari ja que les taquilles es troben tancades al públic en moltes ocasions i demanen a l'administració local i especialment a l'alcaldessa que s'impliqui en aquesta reivindicació.

RENFE tanca l'accés del barri de Mar pels actes vandàlics Les taquilles de l'estació de Vilanova, tancades

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No