Cessió d’espais

Comencen els treballs de manteniment a l’aparcament de l’estació de Cubelles

L’asfaltat i desbrossat es completaran amb més treballs que es consensuar amb Adif durant aquest mes

Redacció Cubelles 20-01-2016 10:08 Lectures 1236
Comencen els treballs de manteniment a l’aparcament de l’estació de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Comencen els treballs de manteniment a l’aparcament de l’estació de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

La zona destinada a l’aparcament davant de l’estació de tren està sent condicionada, tal i com es va acordar en la reunió conjunta d’Adif-Renfe amb l’Ajuntament de Cubelles. Els primers treballs realitzats han estat el manteniment, millora, neteja, poda, desbrossament i pintura de l’entorn de l’estació, a més de l’asfaltat de l’accés per als vehicles des del passeig Narcís Bardají – plaça de Pau Casals.

Més concretament els treballs realitzats són:
-Reforç i pintat dels tòtems de l’entrada  que estaven malmesos
-Pintat de les tanques i murs del voltant de l’entrada de l’estació que estaven en molt mal estat
-Reposat de les làmpades de l’accés, canviant-les per unes de noves que donen més llum a l’entrada
-Instal·lació de tanques de seguretat

La resta de treballs a realitzar es consensuaran al llarg del mes de gener i s’establirà el calendari d’actuacions. Entre aquestes destaquen nous desperfectes al paviment que han quedat a la vista després de la poda, la reparació del mur del carrer Millera que presenta fissures abans tapades pels arbustos. També s’ha descobert un tal·lus sense pavimentar allà on inicialment es pretenia reubicar la parada de taxis i l’aparcament de motos.

Cessió d’espais

En la reunió de treball amb Adif-Renfe l’Ajuntament de Cubelles va oferir la possibilitat de signar un conveni per rebre la de cessió d’espais. Concretament es va fer referència tant a la zona d’aparcament com el pas subterrani sota la via, l’anomenat pas ciutat. Actualment els Serveis Jurídics municipals estan estudiant com formular la petició i s’està a l’espera de convocar una nova trobada amb el gestor d’infraestructures ferroviàries i concretar els pactes que haurà de recollir aquest futur conveni.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No