Planificació urbanística

El ple rebutja la proposta de celebració d'una consulta ciutadana sobre l'Eixample Nord

La moció presentada per Ciutadans ha comptat amb el suport de la CUP i Som VNG, l'abstenció d'ERC i el vot contrari del govern municipal

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-10-2016 21:03 Lectures 1869

El ple municipal de Vilanova i la Geltrú ha rebutjat aquest vespre la proposta de celebració d'una consulta ciutadana que ha formulat el grup municipal de Ciutadans i que finalment ha comptat amb el suport de la Candidatura d'Unitat Popular i Som VNG. La moció ha rebut el vot contrari del govern local i l'abstenció d'ERC.

El portaveu de Ciutadans ha defensat la necessitat de fer participar la ciudadania per un tema que ha generat "un gran debat, en el qual no queda clar quina és la posició majoritària de la població, i que hauria de consultar-se als veïns abans de prendre una decisió definitiva".

Des del govern, s'ha argumentat que el planejament urbanístic de l'Eixample Nord ha comptat amb nombrosos processos de debat i participació ciutadana.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres