Planificació urbanística

El ple rebutja la proposta de celebració d'una consulta ciutadana sobre l'Eixample Nord

La moció presentada per Ciutadans ha comptat amb el suport de la CUP i Som VNG, l'abstenció d'ERC i el vot contrari del govern municipal

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-10-2016 21:03 Lectures 1826

El ple municipal de Vilanova i la Geltrú ha rebutjat aquest vespre la proposta de celebració d'una consulta ciutadana que ha formulat el grup municipal de Ciutadans i que finalment ha comptat amb el suport de la Candidatura d'Unitat Popular i Som VNG. La moció ha rebut el vot contrari del govern local i l'abstenció d'ERC.

El portaveu de Ciutadans ha defensat la necessitat de fer participar la ciudadania per un tema que ha generat "un gran debat, en el qual no queda clar quina és la posició majoritària de la població, i que hauria de consultar-se als veïns abans de prendre una decisió definitiva".

Des del govern, s'ha argumentat que el planejament urbanístic de l'Eixample Nord ha comptat amb nombrosos processos de debat i participació ciutadana.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres