Ple municipal

C's insta al govern a convocar una consulta sobre la nova planificació de l'Eixample Nord

El portaveu de Ciutadans (C’s) de Vilanova i la Geltrú, Francis Alvarez, considera que ”es tracta d´una de les decisions mes importants a nivell municipal de la nostra historia democratica”

C's Vilanova 02-10-2016 20:56 Lectures 877

El Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C's) de Vilanova i la Geltrú, Francis Alvarez, ha explicat que els municipis tenen una eina legal, molt útil per fer participar a la ciudadania dels temes que mes els preocupen i els influeixen com són les consultes ciutadanes.

Francis Alvarez creu que a Vilanova i la Geltrú s'ha obert un gran debat sobre la nova a planificació d'Eixample Nord, en la qual no queda clar quina és la posició majoritària de la població, i que hauria de consultar-se als veïns abans de prendre una decisió definitiva.

El Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C's) de Vilanova i la Geltrú vol posar l'accent en que “es tracta del projecte urbanístic mes important des de l'Eixample Gumà de 1876, a més representar 1/3 de la trama urbana, i condicionar la política urbanística de com a mínim els propers 70 anys”.

Són aquestes les raons per les quals el grup municipal de Ciutadans (C's) de Vilanova i la Geltrú ha presentat una moció per al proper Ple Municipal perquè es procedeixi a celebrar aquesta consulta.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No