Ple municipal

C's insta al govern a convocar una consulta sobre la nova planificació de l'Eixample Nord

El portaveu de Ciutadans (C’s) de Vilanova i la Geltrú, Francis Alvarez, considera que ”es tracta d´una de les decisions mes importants a nivell municipal de la nostra historia democratica”

C's Vilanova 02-10-2016 20:56 Lectures 756

El Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C's) de Vilanova i la Geltrú, Francis Alvarez, ha explicat que els municipis tenen una eina legal, molt útil per fer participar a la ciudadania dels temes que mes els preocupen i els influeixen com són les consultes ciutadanes.

Francis Alvarez creu que a Vilanova i la Geltrú s'ha obert un gran debat sobre la nova a planificació d'Eixample Nord, en la qual no queda clar quina és la posició majoritària de la població, i que hauria de consultar-se als veïns abans de prendre una decisió definitiva.

El Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C's) de Vilanova i la Geltrú vol posar l'accent en que “es tracta del projecte urbanístic mes important des de l'Eixample Gumà de 1876, a més representar 1/3 de la trama urbana, i condicionar la política urbanística de com a mínim els propers 70 anys”.

Són aquestes les raons per les quals el grup municipal de Ciutadans (C's) de Vilanova i la Geltrú ha presentat una moció per al proper Ple Municipal perquè es procedeixi a celebrar aquesta consulta.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres