Pla Inuncat

Complicacions a les carreteres del Garraf i Penedès pel temporal de pluja i calamarsa

Els trams més complicats han estat a l’AP-7, al seu pas per Vilafranca i a Avinyonet del Penedès; i a la C-32 a Sant Pere de Ribes

ACN Vilanova i la Geltrú 23-11-2016 18:39 Lectures 8719
L'aigua inunda la ronda Europa a Vilanova i la Geltrú. Xavier Escofet

L'aigua inunda la ronda Europa a Vilanova i la Geltrú. Xavier Escofet

Les pluges, que es desplacen de sud-oest a nord-est, han provocat el despreniment de pedres afectant algunes vies secundàries i a hores d'ara hi ha tallada la BV-2111 a Sant Pere de Ribes per una forta calamarsada. A l’AP-7, al seu pas per Vilafranca i a Avinyonet del Penedès, la visibilitat s’ha reduït molt per una calamarsada; i a la C-32 a Sant Pere de Ribes, la pluja també causa visibilitat molt reduïda. També han patit alguns despreniments amb algunes afectacions a la C-12, a Àger; a la C-14, a Solivella; a la T-362 a Bot (Terra Alta), a l’AP-2 a Vinaixa (Garrigues) i a la TV-7002, a Vimbodí.

Trànsit redueix la velocitat a tres vies de l’àmbit metropolità per la pluja intensa

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha decidit reduir el límit de velocitat màxim de tres vies de l’àmbit metropolità habilitades amb velocitat variable aquest dimecres a la tarda a conseqüència de la pluja intensa que pot anar acompanyada de calamarsa, segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). L’SCT ha informat de la modificació a tres quarts de cinc de la tarda. En concret, les vies de l’Àrea Metropolitana de Barcelona on s’ha rebaixat el màxim permès han estat la C-32, la B-23 i la C-31. En aquestes tres carreteres, els trams on es podia circular a 120 quilòmetres per hora es limiten a 100, mentre que els trams on es podia circular a 100 es rebaixen fins a 80 quilòmetres per hora.

L'aiguat omple els torrents a Vilanova

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

GarrafCoopera

La xarxa de camins ramaders i la transhumància: el patrimoni oblidat

Enrique Castro, Carles Lluch, Mike Alentorn

La identificació, recuperació, conservació i protecció jurídica, és una assignatura pendent en el nostre territori

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No