Rodalies

Les obres de millora de l'estació de Sant Sadurní s'endarrereixen un altre cop

Es rescindirà el contracte d'adjudicació per deficiències en la redacció del projecte

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 02-12-2016 13:20 Lectures 2553
Les obres de millora de l'estació de Sant Sadurní s'endarrereixen un altre cop. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Les obres de millora de l'estació de Sant Sadurní s'endarrereixen un altre cop. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Les obres d'accessibilitat i millora de l'estació de rodalies de Sant Sadurní d'Anoia hauran d'esperar una mica més. L'actuació que s'havia contractat inicialment el maig de l'any passat i que s'havien d'executar en cinc mesos, es troba de nou frenada per la rescissió del contracte amb l'empresa adjudicatària.

A petició del diputat del Partit Demòcrata Català al Congrés dels Diputats, Carles Campuzano, el Govern ha informat que s'ha decidit aturar l'obra ja que s'han detectat deficiències en la redacció del projecte i que, un cop es resolgui l'actual contracte, es licitaran de nou les obres de millora de l'estació. Tot i que el Ministeri de Foment s'havia compromès a iniciar les obres al 2016, aquest nou contratemps deixa de nou la millora de l'estació de tren de la capital del cava sense data d'inici.

L'actuació prevista a l'estació de Sant Sadurní contempla la instal·lació d'ascensors i elevar les andanes a més de dotar de marquesines i altres actuacions a l'edifici. La inversió estimada és de 2,4 milions d'euros. Al seu dia també es va considerar pertinent la coordinació de l'actuació amb les obres d'implantació de l'ample de via mixt, adjudicades l'any 2013, especialment pel que fa referència a la configuració geomètrica de les andanes.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No