Rodalies

Queixes per la falta de segurerat en el pàrquing de l'estació de Sant Sadurní d'Anoia

Renfe no té cap vigilant estable a l'estació i les patrulles de la policia local passen per la zona de forma puntual

Ramon Filella Sant Sadurní d'Anoia 26-01-2017 16:48 Lectures 6721
Queixes per la falta de segurerat en el pàrquing de l'estació de Sant Sadurní d'Anoia. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Queixes per la falta de segurerat en el pàrquing de l'estació de Sant Sadurní d'Anoia. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Els usuaris del pàrquing de vehicles de l'estació de Renfe de Sant Sadurní d'Anoia han expressat la seva preocupació per la falta de seguretat del recinte que provoca que els seus cotxes quedin sense cap vigilància concreta durant hores i, per tant, puguin ser objecte d'algun robatori o alguna bretolada. En més d'una ocasió s'ha detectat la presència de desconeguts donant tombs per la zona i mirant a l'interior dels vehicles.

Renfe no té cap vigilant estable a l'estació i les patrulles de la Policia Municipal de l'Ajuntament passen per la zona de forma puntual amb la qual cosa la problemàtica no s'acaba de resoldre. El pàrquing de Sant Sadurní d'Anoia està regulat per barreres i, de fet, per a utilitzar-lo cal ser usuari de Renfe amb algun tipus d'abonament. Els seus nivells d'ocupació són molt elevats perquè el fet que l'estació estigui ubicada en un extrem del nucli urbà fa que moltes persones s'hi desplacin en vehicle particular per, un cop allà, agafar el corresponent tren.

Més enllà de la problemàtica del pàrquing, que es posa damunt de la taula de forma regular al municipi, Sant Sadurní d'Anoia continua esperant la reforma de l'estació que Foment té congelada malgrat els requeriments de l'Ajuntament. D'igual forma, s'ha demanat en retiterades ocasions a Renfe que els autobusos urbans puguin entrar a l'interior del recinte de l'estació per a fer el gir i reiniciar d'aquesta manera el seu recorregut, que té inici i final al baixador, amb major seguretat. Les converses, però, no han arribat a bon port.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No