Temporers

Territori autoritza la circulació de tractors per l'Eix Diagonal entre el 15 de juny i el 20 d'octubre

El sindicat Unió de Pagesos aposta perquè els vehicles puguin ocupar la via durant tot l'any

Redacció Igualada 06-06-2017 21:08 Lectures 1816

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha autoritzat la circulació de tractors per l'Eix Diagonal, entre Igualada i Puigdàlber (Alt Penedès), des del 15 de juny fins el 20 d'octubre, coincidint amb les setmanes de la collita de cereal i la verema. En un comunicat, el sindicat Unió de Pagesos assenyala que tot i haver aconseguit aquesta autorització volen que es permeti circular els tractors "indefinidament". El sindicat justifica la petició al·legant que la prohibició "suposa més temps de trajecte, i més risc, perquè en molts casos s'ha de circular per carreteres estretes, amb revolts pronunciats i poca visibilitat". A més, afegeixen, les vies alternatives passen per dins dels nuclis urbans dels municipis.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres