Temporers

Territori autoritza la circulació de tractors per l'Eix Diagonal entre el 15 de juny i el 20 d'octubre

El sindicat Unió de Pagesos aposta perquè els vehicles puguin ocupar la via durant tot l'any

Redacció Igualada 06-06-2017 21:08 Lectures 1961

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha autoritzat la circulació de tractors per l'Eix Diagonal, entre Igualada i Puigdàlber (Alt Penedès), des del 15 de juny fins el 20 d'octubre, coincidint amb les setmanes de la collita de cereal i la verema. En un comunicat, el sindicat Unió de Pagesos assenyala que tot i haver aconseguit aquesta autorització volen que es permeti circular els tractors "indefinidament". El sindicat justifica la petició al·legant que la prohibició "suposa més temps de trajecte, i més risc, perquè en molts casos s'ha de circular per carreteres estretes, amb revolts pronunciats i poca visibilitat". A més, afegeixen, les vies alternatives passen per dins dels nuclis urbans dels municipis.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No