Rodalies

Retards d'almenys 40 minuts a les línies R13, R14, R15, R16, R2 i R2 Sud per una avaria a Castelldefels

La incidència ha obligat a circular per via única entre aquest punt i l'estació de Garraf durant una hora i mitja

ACN Vilanova i la Geltrú 24-11-2017 11:25 Lectures 3211

Els trens de les línies R13, R14, R15, R16, R2 i R2 Sud acumulen aquest divendres al matí retards que poden superar els 40 minuts per una avaria en la infraestructura a l'estació de Castelldefels (Baix Llobregat), segons ha informat la companyia Renfe. La incidència ha començat a les 7.35 hores, ha afectat el sistema de canvi de vies i ha obligat a circular per via única entre aquesta estació i la del Garraf. Per tal de minimitzar els retards, alguns combois s'han desviat per Vilafranca del Penedès. Finalment, poc abans de les nou del matí, la circulació s'ha pogut restablir per les dues vies, tot i que es mantenen els retards de 40 minuts. Segons Renfe, les freqüències de pas s'aniran recuperant de manera progressiva.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament