Rodalies

Interrompuda la circulació de la línia R2 Sud de Rodalies per un atropellament a Viladecans

La resta de la línia registra 45 minuts de retard

ACN Vilanova i la Geltrú 26-11-2018 8:36 Lectures 1815

La circulació de la línia R2 Sud de Rodalies està interrompuda des de les 7.55 hores d'aquest dilluns per l'atropellament d'una persona a Viladecans, segons ha informat Renfe. La resta de la línia registra 45 minuts de retard. L'incident ha implicat un tren que ha sortit de Reus a les 6.41 i que es dirigia a Barcelona Estació de França. Els seus viatgers continuaran el seu desplaçament en les properes circulacions. Per minimitzar l'afectació, els trens Regionals i de Llarga Distància circularan desviats per Vilafranca.

Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No