Atropellament

Restablerta completament la circulació de la R2 Sud de Rodalies a Viladecans

Es mantenen retards importants després de més d'una hora d'interrupció

ACN Vilanova i la Geltrú 26-11-2018 10:03 Lectures 1286

La circulació de la R2 Sud de Rodalies a Viladecans ha quedat restablerta completament a les 9.25 hores després que ho autoritzessin els Mossos d'Esquadra. El servei havia quedat tallat a les 7.55 hores per l'atropellament d'una persona. Es mantenen retards importants, de més de 60 minuts, després de més d'una hora d'interrupció de la circulació. A les 9.05 s'ha restablert el servei per una via. Renfe confia que les freqüències s'aniran recuperant progressivament al llarg del matí. Per minimitzar les conseqüències de la interrupció de la circulació, s'han desviat els trens de Regionals i de Llarga Distància per Vilafranca.

L'incident ha implicat un tren que ha sortit de Reus a les 6.41 i que es dirigia a Barcelona Estació de França. Protecció Civil ha activat el pla Ferrocat i l'ha desactivat un cop recuperada la circulació.

Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No