Xarxa ferroviària

Renfe licita les obres de millora de l’estació de Vilafranca del Penedès

Es millorarà l'accessibilitat amb la renovació dels ascensors i la construcció d'una rampa d’accés al vestíbul

ACN Vilafranca del Penedès 07-10-2019 14:51 Lectures 4106

Renfe ha licitat les obres de millora de l’estació de tren de Vilafranca del Penedès per un pressupost superior als 3,6 milions d’euros. Les actuacions que es faran han de permetre millorar l’accessibilitat en aquesta estació de la línia R4 de Rodalies. Concretament, Renfe ha projectat la renovació integral de tots els ascensors i la construcció d’una rampa d’accés al vestíbul per l’entrada principal de l’estació. El mateix vestíbul es prolongarà per fer una nova zona d’atenció al viatger. La reforma de l’estació també preveu construir nous lavabos, fer millores en els sistemes d’informació als viatgers, així com millorar l’enllumenat al vestíbul i a les andanes.

La millora de l’estació de Vilafranca del Penedès, per on passen cada dia més de 6000 viatgers, forma part del Pla d’Estacions de Renfe que preveu tasques de modernització a 39 estacions del servei de Rodalies a la demarcació de Barcelona.

Les obres s'han licitat per un pressupost de més de 3,6 milions d'euros. La previsió és que, un cop iniciades, les obres s’allarguin 15 mesos.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No