Estacions

Adif licita les obres de millora de la plataforma ferroviària de les estacions de La Granada i L’Arboç

S'adaptaran les instal·lacions de la infraestructura als nous esquemes funcionals amb motiu de la implantació de l'ample estàndard

Redacció La Granada 06-11-2019 12:29 Lectures 1256

Adif ha licitat el contracte d'obres d'execució del projecte de millora de la plataforma ferroviària en les estacions de La Granada i L'Arboç. El contracte compta amb un pressupost de licitació de 3.840.143,2 euros (IVA inclòs) i un termini d'execució estimat de 5 mesos.

Aquesta actuació resulta imprescindible per a avançar en la implantació de l'ample estàndard en el tram Sant Vicenç de Calders-Martorell, en el marc de les obres per al desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya.

D'aquesta manera, es pretén millorar la plataforma en totes dues estacions adaptant els elements de la infraestructura existents als nous esquemes funcionals amb motiu de la instal·lació del tercer carril.

Segons Adif, la realització dels treballs es planificarà amb l'objectiu de reduir en la mesura de la possible les afeccions al trànsit ferroviari.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres