Nova normativa

El Servei Català de Trànsit es mostra favorable a les mesures de la DGT per regular l'ús del patinet

Gendrau creu que qualsevol vehicle que pugui anar fins a 25 km/h ha de tenir totes les garanties de seguretat

ACN Barcelona 05-12-2019 13:28 Lectures 3899

El Servei Català de Trànsit (SCT) és favorable a les mesures proposades en una nova instrucció de la DGT per regular l'ús dels patinets elèctrics. "L'estàvem esperant gairebé amb candeletes", ha dit el director del SCT, Juli Gendrau, sobre la instrucció que marca, entre altres, poder sancionar els conductors de patinets per conduir amb auriculars, per portar un passatger o fins i tot sotmetre'ls a un test d'alcohol i drogues. Segons Gendrau, un vehicle que vagi a 25 quilòmetres per hora i sigui unipersonal "ha de tenir totes les garanties de seguretat" i ha posat com exemple l'ús obligatori de casc o la prohibició de circular per la vorera. "Totes aquestes mesures sempre són bones i benvingudes pel Servei Català de Trànsit", ha conclòs.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No