Nova normativa

El Servei Català de Trànsit es mostra favorable a les mesures de la DGT per regular l'ús del patinet

Gendrau creu que qualsevol vehicle que pugui anar fins a 25 km/h ha de tenir totes les garanties de seguretat

ACN Barcelona 05-12-2019 13:28 Lectures 3629

El Servei Català de Trànsit (SCT) és favorable a les mesures proposades en una nova instrucció de la DGT per regular l'ús dels patinets elèctrics. "L'estàvem esperant gairebé amb candeletes", ha dit el director del SCT, Juli Gendrau, sobre la instrucció que marca, entre altres, poder sancionar els conductors de patinets per conduir amb auriculars, per portar un passatger o fins i tot sotmetre'ls a un test d'alcohol i drogues. Segons Gendrau, un vehicle que vagi a 25 quilòmetres per hora i sigui unipersonal "ha de tenir totes les garanties de seguretat" i ha posat com exemple l'ús obligatori de casc o la prohibició de circular per la vorera. "Totes aquestes mesures sempre són bones i benvingudes pel Servei Català de Trànsit", ha conclòs.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament