Desescalada del confinament

Vilanova suprimeix dos carrils de la ronda Ibèrica per habilitar nous aparcaments

L'Ajuntament ha començat aquest dimecres a fer modificacions en la mobilitat urbana que entraran en vigor dilluns

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-05-2020 20:05 Lectures 8440
Vilanova suprimeix dos carrils de la ronda Ibèrica per habilitar nous aparcaments. Ajuntament de Vilanova

Vilanova suprimeix dos carrils de la ronda Ibèrica per habilitar nous aparcaments. Ajuntament de Vilanova

La ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú es prepara per a la nova mobilitat que ha dissenyat el govern per al desconfinament. Aquest dimecres s'ha començat a dibuixar la nova senyalització d'una de les artèries principals de la ciutat, que passarà a tenir un únic carril en cada sentit de la circulació a partir de dilluns. Els dos carrils que s'anul·len es destinaran a habilitar noves places d'aparcaments.

El govern explicarà aquest divendres en roda de premsa els detalls de la nova mobilitat, però ja va avançar la passada setmana a l'Audiència Pública que es transformarà la rambla Samà i l'avinguda de Francesc Macià, on s'habilitaran dos carrils bicis que comportaran l'eliminació de cordons d'aparcament en aquests carrers.

El regidor de Mobilitat i projectes i obres d'espai urbà, Antoni Palacios, explicava també l'aprovació d'un decret per declarar tot el nucli urbà "zona menys 30" i l'inici de les obres de la tercera estació intermodal per bicicletes.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No