Desescalada del confinament

Vilanova suprimeix dos carrils de la ronda Ibèrica per habilitar nous aparcaments

L'Ajuntament ha començat aquest dimecres a fer modificacions en la mobilitat urbana que entraran en vigor dilluns

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-05-2020 20:05 Lectures 9673
Vilanova suprimeix dos carrils de la ronda Ibèrica per habilitar nous aparcaments. Ajuntament de Vilanova

Vilanova suprimeix dos carrils de la ronda Ibèrica per habilitar nous aparcaments. Ajuntament de Vilanova

La ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú es prepara per a la nova mobilitat que ha dissenyat el govern per al desconfinament. Aquest dimecres s'ha començat a dibuixar la nova senyalització d'una de les artèries principals de la ciutat, que passarà a tenir un únic carril en cada sentit de la circulació a partir de dilluns. Els dos carrils que s'anul·len es destinaran a habilitar noves places d'aparcaments.

El govern explicarà aquest divendres en roda de premsa els detalls de la nova mobilitat, però ja va avançar la passada setmana a l'Audiència Pública que es transformarà la rambla Samà i l'avinguda de Francesc Macià, on s'habilitaran dos carrils bicis que comportaran l'eliminació de cordons d'aparcament en aquests carrers.

El regidor de Mobilitat i projectes i obres d'espai urbà, Antoni Palacios, explicava també l'aprovació d'un decret per declarar tot el nucli urbà "zona menys 30" i l'inici de les obres de la tercera estació intermodal per bicicletes.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No