Seguretat

Comencen les obres per tancar perimetralment les vies de tren a Cubelles

L'actuació per la millora de la seguretat l'executa ADIF i l'Ajuntament en farà el manteniment i conservació

Redacció Cubelles 14-05-2020 20:05 Lectures 1041
Comencen les obres per tancar perimetralment les vies de tren a Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Comencen les obres per tancar perimetralment les vies de tren a Cubelles. Ajuntament de Cubelles

ADIF ha iniciat les obres de tancament perimetral de les vies del tren en aquells trams de Cubelles on encara s'hi podia accedir a peu. Aquesta actuació és el darrer pas d'unes negociacions iniciades per l'Ajuntament de Cubelles l'any 2015 que van desembocar en la signatura d'un conveni, l'any 2018, i que culminarà amb l'actual execució dels treballs de millora de la seguretat amb la instal·lació d'unes tanques que aïllin l'accés a les vies del tren.

La zona afectada és el carrer Ausiàs March entre l'estació de RENFE i la riera del Foix, en sentit sud, i ambdós costats de la via entre l'estació i el torrent de Santa Maria, en sentit nord. En aquest cas, aïllant l'accés des del carrer Millera i l'avinguda Onze de Setembre (veure mapa adjunt). La previsió és que les obres acabin al juny i tindràn un pressupost d'uns 100.000 euros assumit íntegrament per ADIF, mentre que l'Ajuntament pressupostarà fins a 3.000 euros anuals per al seu manteniment i conservació.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres