Corredor Mediterrani

Adif adjudica les obres de reforma de les estacions de La Granada i l'Arboç

S'adaptaran les instal·lacions als nous esquemes funcionals de la implantació de l'ample estàndar i l'import de les obres ascendeix a més de 2,9 milions

Redacció La Granada 20-05-2020 11:19 Lectures 1183

Adif ha adjudicat el contracte d'obres d'execució del projecte de millora de la plataforma ferroviària de les estacions de La Granada i L'Arboç. El contracte ha estat adjudicat a l'empresa COMSA amb un pressupost de 2.903.148,28 euros (IVA inclòs) i un termini d'execució estimat de 5 mesos.

Aquesta actuació resulta imprescindible per a avançar en la implantació de l'ample estàndar en el tram Sant Vicenç de Calders-Martorell, en el marc de les obres per al desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya.

L'objecte del contracte és l'adaptació dels elements d'infraestructura existents als nous esquemes funcionals de les estacions de La Granada i L'Arboç, amb motiu de la instal·lació del tercer carril. La realització dels treballs es planificarà amb l'objectiu de reduir en la mesura de la possible les afeccions al trànsit ferroviari.

Finançament europeu

Aquestes obres d'adaptació a l'ample estàndard estan cofinançades pel Mecanisme “Connectar Europa” (CEF).

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres