Rodalies

La línia R4 deixarà de funcionar entre Sant Sadurní i Martorell per obres en un túnel

Renfe diu que les obres que Adif tenia previstes per a mitjans de juny s'endarrereixen i que podrien començar a partir de mitjans d'estiu

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 08-06-2020 9:23 Lectures 1843
La línia R4 deixarà de funcionar entre Sant Sadurní i Martorell per obres en un túnel. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

La línia R4 deixarà de funcionar entre Sant Sadurní i Martorell per obres en un túnel. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Renfe ha comunicat a l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia que les obres que Adif preveia començar a mitjans de juny a la línia de tren de rodalies R4, i que impediran la circulació de trens entre Sant Sadurní i Martorell a causa de les obres en un túnel d'aquesta segona població, s'endarrereixen i començaran previsiblement a partir de mitjans d'estiu. Renfe no pot assegurar-ne les dates concretes atès que la crisi sanitària per la Covid19 ha modificat l'execució de molts dels projectes en curs però informarà a l'Ajuntament tan bon punt tingui el calendari que Adif li facilitarà.

Durant el temps que es prolonguin les obres, la companyia habilitarà un servei de bus per cobrir el trajecte entre les dues estacions, en ambdós sentits.

Per tal de facilitar el trànsit i les maniobres dels busos que arribaran i sortiran de l'estació, i donant resposta a la demanda llargament reivindicada per l'Ajuntament, Renfe aprofitarà aquesta conjuntura per dur a terme en paral·lel unes obres de remodelació de l'entorn de l'estació de Rodalies, amb l'objectiu de pacificar la zona i millorar la seguretat dels usuaris.

LES OBRES A L'ESTACIÓ

L'actuació permetrà replantejar l'entorn de l'estació, eliminant un dels murs separadors, a més de l'estructura central, habilitant l'espai suficient perquè aquest servei extraordinari de bus de Rodalies, així com el bus urbà, puguin fer parada a l'interior d'aquest espai. I s'eliminarà així la parada del bus urbà actual, alliberant la carretera i la zona d'aproximació a l'estació. També es reubicarà la parada de taxis i l'àrea d'aparcament de motocicletes de l'estació.

TRÀNSIT DE TRENS

Quan disposi de més informació i detalls sobre l'abast de l'afectació, l'Ajuntament informarà a la ciutadania i als usuaris dels nous horaris i freqüències del servei de rodalies i del bus que enllaçarà Sant Sadurní i Martorell.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No