Rodalies

Adif prolongarà un mes les obres a la R4 entre Martorell i Els Monjos per "factors aliens" a la planificació

Estava previst que el projecte es completés aquest 16 de novembre, però finalment acabarà a mitjans de desembre

ACN Santa Margarida i dels Monjos 04-11-2020 17:46 Lectures 2037
Adif prolongarà un mes les obres a la R4 entre Martorell i Els Monjos per

Adif prolongarà un mes les obres a la R4 entre Martorell i Els Monjos per "factors aliens" a la planificació. ACN

Adif prolongarà un mes les obres a l'R4 de Rodalies entre Martorell i Santa Margarida i Els Monjos per "causes alienes i imprevistes" a la planificació. Inicialment, estava previst que l'execució del projecte –vinculat al desenvolupament del Corredor Mediterrani- es completés el pròxim 16 de novembre, però segons ha confirmat un portaveu d'Adif a l'ACN, les obres finalment acabaran a mitjans de desembre. Segons ha informat l'empresa a través d'un comunicat, un dels motius que ha provocat el retard en les obres és la vaga del personal de circulació d'Adif a Barcelona, que impedia fer operacions durant la nit. Per altra banda, la companyia atribueix el retard a "afectacions derivades de la covid-19".

Segons el director general de construcció d'Adif, Juan Pablo Villanueva, les obres ja s'estan reprogramant amb l'objectiu "d'optimitzar terminis i ajustar al màxim la data de finalització". "El nostre interès és acabar quan abans les obres i reduir l'afectació als viatgers", ha assenyalat.

Els treballs, que van començar el passat 25 de juliol, han obligat a aturar la circulació de trens entre Sant Sadurní d'Anoia i Martorell, mentre que entre Sant Sadurní d'Anoia i Santa Margarida i Els Monjos hi ha una sola via en funcionament. Com a alternativa, Adif ofereix la possibilitat de fer el trajecte en autobusos llançadora.

Adif prolongarà un mes les obres a la R4 entre Martorell i Els Monjos per
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No