Zona blava

Comencen les obres per regular l'aparcament aquest estiu al barri del Prat de Vilanova

Aquest dimecres s'han iniciat els treballs de senyalització i abalisament per a la creació d'àrea verda i de zona blava

Comencen les obres per regular l'aparcament aquest estiu al barri del Prat de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Comencen les obres per regular l'aparcament aquest estiu al barri del Prat de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Aquest dimecres al matí han començat els treballs de senyalització i abalisament al barri del Prat de Vilanova que serviran per regular l'aparcament i millorar la mobilitat. Els treballs impliquen la reordenació de l'estacionament amb la creació d'àrea verda per als veïns i de zona blava.

Segons ha destacat el govern local, el conjunt d'accions suposaran una "millora per al barri del Prat de Vilanova, ja que contribuiran a reduir la indisciplina viària, milloraran la mobilitat a peu i l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda i permetran una millor protecció de les zones verdes del barri dels estacionaments indeguts".

Per tal de reordenar la circulació, es crearan itineraris per a vianants a tot el barri, senyalitzant carrers amb prioritat per als vianants i ampliant voreres amb senyalització a la calçada, a més de la senyalització dels passos de vianants. A més, s'habilitarà un àrea verda preferent per als veïns i veïnes, i zones blaves per als visitants, eliminant els estacionaments indeguts a les zones verdes del torrent i del marge de les vies del tren.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!