I només és el principi…
Sembla ser que l’atac espanyol cap a Catalunya no descansa ni ens deixa descansar per vacances
- Rubén Miró
- 6/1/2011 23:59:01
Sembla ser que l’atac espanyol cap a Catalunya no descansa ni ens deixa descansar per vacances
El Ple de l'Ajuntament de Sitges va aprovar dilluns passat per unanimitat dels presents el compliment de l'acord pres l'any 1936 de nomenament de fill adoptiu de Sitges a Joaquim Folch i Torres pel seu treball en pro del "Sitges artístic", un compliment que es va veure truncat pels esdeveniments que van originar l'inici de la Guerra Civil espanyola, com l'intent de cop d'estat nou dies després d'aquell nomenament.
Agents de paisà dels Mossos d'Esquadra de Sitges van detenir el passat dia 30 tres homes, 42, 58 i 36 anys, com a presumptes autors de vuit furts en botigues de la vila, després que fossin alertats pels botiguers, en el marc del Programa Operatiu Grèvol de Nadal.
Les rebaixes dhivern comencen demà dia 7 de gener i finalitzaran el 6 de març. Els establiments comercials podran obrir el proper diumenge, 9 de gener, un dels vuit festius autoritzats per Comerç durant lany 2011. Fins a finals de desembre, Comerç ha realitzat més de 4.000 inspeccions en els diferents sectors comercials, principalment els dedicats a lequipament de la persona i parament de la llar.
Els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, van arribar ahir a la tarda a Vilanova i la Geltrú carregats de regals per a tothom qui s'ha portat bé durant l'any passat. Grans i petits es van aplegar pels carrers més cèntrics de la ciutat per veure la tradicional cavalcada de Ses Majestats, que ha tornat a portar la il·lusió a tota la ciutadania.
A finals del mes de gener, del 23 al 25, tindrà lloc la fira professional enogastronòmica Vinya & Tast, a Vilanova i la Geltrú. Una fira que aposta per la qualitat i representativitat dels productes del territori català: vins, caves, formatges, olis, mel, embotits, xocolata, preparats i que sobra al visitant professional que cerca les propietats gastronòmiques inigualables del producte de proximitat.
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local