Vegueria del Penedès

CUINA I POESIA

Recetas a fuego y verso: Amanida de carbassa


Luz Cassino i Lara Guerrero Vilanova i la Geltrú

22-09-2020 13:04

Si t'agrada menjar sa i gaudir dels petits plaers et presentem un Receptari que combina l'art de la paraula amb el de la cuina

Recetas a fuego y verso: Amanida de carbassa. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cada diumenge una nova recepta, pròpia i d’autor/a, inspirada en referents culinaris i amanida amb POESIA al gust!
Aquesta setmana us presentem l’amanida de carbassa.

Un plat exquisit en quant a sabors, la combinació de la carbassa amb la mozzarella, el tomàquet deshidratat, les olives i les nous... és d'un altre planeta. I els colors em transmeten molta alegria!!

Això, combinat amb l'oli d'oliva, sal i el julivert... Ens encanta!! És una recepta fàcil, ràpida, saludable i nutritiva. ⠀

Els ingredients els acabem de descriure. Podeu canviar les anous per pipes de carbassa. Les olives i el tomàquet també poden ser substituïts però el formatge seria un pecat... ⠀

La preparació només consisteix en rostir la carbassa al forn durant uns 40 minuts i després, un cop al plat, afegir la resta d'ingredients, condimentar i... a disfrutar!!!!

No et perdis la pròxima RECEPTA POEMADA, ens recorda a Maria Mercè Marçal i els seus versos “Amb totes dues mans alçades a la lluna, obrim una finestra en aquest cel tancat”...

Segueix-nos en @luzcassino i @entrenapsicols. I en https://luzcassino.blogspot.com/
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.