Genius

Expectació a Sitges i Vilanova pel rodatge de la sèrie d'Antonio Banderas sobre Picasso

L'actor malagueny ha estat gravant avui a Sitges i la plaça de la Vila de Vilanova s'ha tornat a convertir en un escenari d'època per a la mateixa sèrie

Redacció Sitges 08-11-2017 19:10 Lectures 4420
Rodatge de la sèrie d'Antonio Banderas sobre Picasso. Eix

Rodatge de la sèrie d'Antonio Banderas sobre Picasso. Eix

En plena convocatòria de vaga general, Sitges i Vilanova s'han llevat amb l'expectació de l'inici del rodatge d'Antonio Banderas. L'actor malagueny ha arribat avui a Sitges per gravar algunes de les escenes de la nova sèrie de televisió 'Genius', dedicada al pintor Pablo Picasso. Ahir van començar els preparatius del rodatge, que durarà tota la jornada d'avui a localitzacions com la zona de la Torreta i la zona de la Davallada. La plaça de la Vila de Vilanova també s'ha tornat a convertir en un escenari d'època per a la mateixa sèrie, que també es va rodar fa unes setmanes al municipi penedesenc de La Granada.

Banderas, Gran Premi Honorífic 2014 del Festival de Cinema de Sitges, es posa aquest cop en la pell de Picasso, després de recrear l’artista en escenes a Màlaga. Produïda pel director Ron Howard, la segona temporada de la sèrie, dedicada a Picasso, es filmarà a Sitges i també en altres escenaris com Barcelona, París i Budapest. La nova temporada, dirigida per Ken Biller, tindrà 10 capítols i s’estrenarà a la tardor del 2018 al National Geographic. Genius continua el projecte iniciat amb els primers 10 episodis protagonitzats per Albert Einstein, interpretat per l’actor Geoffrey Rush (‘Shine’, ‘El discurs del rei’).

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No