Xarxes socials

Twitter prohibeix els anuncis polítics a la seva plataforma arreu del món

La xarxa social considera ara que l'abast d'un missatge polític s'ha de guanyar i no comprar

ACN Barcelona 01-11-2019 19:00 Lectures 3490
Un telèfon mòbil amb els perfils de Twitter dels candidats dels quatre partits majoritaris que concorren a les eleccions del 28 d'abril més el de Vox.

Un telèfon mòbil amb els perfils de Twitter dels candidats dels quatre partits majoritaris que concorren a les eleccions del 28 d'abril més el de Vox.

Twitter ha anunciat que prohibirà els anuncis polítics a la seva plataforma arreu del món. Així ho ha anunciat el director executiu d'aquesta xarxa social, Jack Dorsey, aquest dijous. La plataforma considera ara que l'abast d'un missatge polític s'ha de "guanyar i no comprar". Si bé Twitter reconeix que la publicitat a Internet és molt "poderosa i efectiva" per als anunciants comercials, alerta que aquesta té "riscos importants" a la política, ja que es pot utilitzar per "influenciar vots i afectar a la vida de milions de persones".

"Alguns poden argumentar que la mesura afavoreix els poderosos de torn, però hem vist com molts moviments socials han arribat a gran escala sense cap mena de publicitat política", ha defensat Dorsey.

Amb més de 300 milions d'usuaris, Twitter és una de les principals plataformes socials al món, però queda lluny d'altres xarxes com Facebook o Instagram que superen els 1.000 milions de seguidors.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres