Periodisme local

EIX DIARI supera per primer cop els 200.000 usuaris únics durant el mes de març

La crisi del coronavirus confirma la premsa local com a principal font d’informació de la ciutadania i ens consolida com a mitjà de referència a la vegueria del Penedès

EIX DIARI supera per primer cop els 200.000 usuaris únics durant el mes de març. EIX

EIX DIARI supera per primer cop els 200.000 usuaris únics durant el mes de març. EIX

EIX DIARI ha superat per primer cop els 200.000 usuaris únics durant el mes de març. La crisi del coronavirus confirma la premsa local com a principal font d’informació de la ciutadania i ens consolida a EIX DIARI com a mitjà de referència a la vegueria del Penedès.

Aquests dies s'ha incrementat l'ús d'internet en tots els àmbits de consum, i de manera especial en la necessitat que tenim tots de informar-nos. La premsa local es reivindica en aquests moments difícils i sense precedents com un veritable servei públic a les nostres comunitats. La ciutadania necessita saber què passa a prop seu, amb informació contrastada, veraç i elaborada per professionals que saben fer la seva feina, i coneixen de primera mà la realitat local.

Per això, el nostre equip ha multiplicat els seus esforços per intentar cobrir totes les necessitats informatives del territori. En aquest sentit, des de la declaració de l'estat d'alarma, els nostres butlletins informatius (fins ara de dilluns a divendres) s'han ampliat i ara arriben tots els titulars del dia als més de 4.000 subscriptors, els set dies de la setmana. Amb l'aturada total de l'activitat pública, els nostres butlletins amb l'agenda del cap de setmana s'han transformat en un butlletí setmanal (#ShowMustGoOnPenedès) que acosta les iniciatives de la cultural local durant el confinament: un recopilatori amb concerts especials, sessions inèdites, espectacles per a tota la família, tallers de manualitats, jocs per descobrir el patrimoni local i moltes més idees per passar aquests dies a casa de la forma més divertida i autòctona.

En aquests dies també hem obert un nou canal de comunicació directe amb els seus lectors a través de la xarxa Telegram, una aplicació de missatgeria instantània amb la qual els usuaris reben les notícies més destacades de l'actualitat. El nou canal al Telegram s’afegeix als diferents perfils que ja té EIX DIARI a diferents xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram i YouTube.

L’increment del consum de mitjans d’informació digitals aquests dies és espectacular. Malauradament, ara se’ns ha girat més feina, però la fem amb energia i vocació de servei públic. La ciutadania aquests dies s’informa més que mai a través dels nostres mitjans, som la seva principal font d’informació en front de la intoxicació de les fake news, que tenen la seva plataforma de distribució a les xarxes socials.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!